Vacature Webmaster

Vacature Webmaster

NKBV Regio Rotterdam is op zoek naar een Webmaster!

NKBV Regio Rotterdam bestaat uit enthousiaste vrijwilligers met een passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Het aanbod van de regio sluit in grote lijnen aan op, en is ontwikkeld binnen de filosofie van, de NKBV. 
Je doet gezellige contacten op om samen activiteiten te ondernemen en je leert op een veilige manier bezig te zijn met de bergsport.

De website vormt het communicatiekanaal van de vereniging. Met de bouw is rekening gehouden om aan diverse vrijwilligers, zoals de instructeurs (klimweekenden), de jeugdcommissie (jeugdactiviteiten), het bestuur (algemene mededelingen) en kader (activiteiten), rechten te geven om de site te voorzien van inhoud. Naast de website zijn ook overige digitale communicatiemiddelen zoals de nieuwsbrief, Facebook allemaal zaken waar de vereniging niet zonder kan. Wij zijn daarom op zoek naar:

Webmaster m/v

De werkzaamheden als webmaster betreffen o.a. het plaatsen van artikelen, berichten, fotoalbums, beheren van de activiteiten agenda, beantwoorden van e-mail en het beheren van e-mailadressen;

Contact onderhouden met het landelijk bureau en andere regio webmasters waar het betreft het testen en implementeren van nieuwe versies van de website; Het al dan niet beheren en inzetten van social media zoals een Facebook pagina en het verzorgen van de nieuwsbrief. Ervaring met een CMS-systeem is een pré maar niet perse noodzakelijk.

De webmaster heeft een kort lijntje met het algemeen bestuur en vervult een belangrijke spilfunctie in de club. De tijd die je besteed aan de website verschilt per week, maar gemiddeld 2-3 uur per week.

De nieuwe webmaster zal door de huidige webmaster worden ingewerkt. Eventuele onkosten worden vergoed.

Voor vragen of het tonen van uw interesse kunt u terecht bij Hans van Tol webmaster NKBV Regio Rotterdam.