Vacature Secretaris

Vacature Secretaris

NKBV Regio Rotterdam is op zoek naar een secretaris!

NKBV Regio Rotterdam bestaat uit enthousiaste vrijwilligers met een passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Het aanbod van de regio sluit in grote lijnen aan op, en is ontwikkeld binnen de filosofie van, de NKBV. 
Je doet gezellige contacten op om samen activiteiten te ondernemen en je leert op een veilige manier bezig te zijn met de bergsport.

Voor de vereniging is het belangrijk dat de administratie in goede handen is.
Het voeren van de algehele correspondentie in overleg met en namens het bestuur, het verzorgen van notulen voor de bestuurs- en ledenvergadering, het voeren van de ledenadministratie, het beheren van het verenigingsarchief, allemaal zaken waar de vereniging niet zonder kan. Wij zijn daarom op zoek naar:

 Secretaris m/v

 De belangrijkste taken van de secretaris zijn: verzorgen van de ledenadministratie,

in overleg met de voorzitter de agenda opstellen voor de bestuurs- en ledenvergaderingen, notuleren van de bestuurs- en ledenvergaderingen, in overleg met betrokkenen het jaarverslag van de vereniging opstellen;

Distribueren van de inkomende en verzorgen van de uitgaande post, zorg dragen voor een juiste archivering en het beheren van het archief.

 De secretaris maakt deel uit van het algemeen bestuur en vervult een belangrijke spilfunctie in de club. Het werk neemt ongeveer 1 avond per week in beslag.

 De nieuwe secretaris zal door de huidige secretaris worden ingewerkt. Eventuele onkosten worden vergoed.

Voor vragen of het tonen van uw interesse kunt u terecht bij Hans van Tol secretaris NKBV Regio Rotterdam.